Roihun uudet hyvinvointitilat ja uusi varausjärjestelmä on otettu ilolla vastaan

Helsinki, Finland 24/05/21

Ruoholahden Roihun vuokralaiset ovat päässet tutustumaan vastavalmistuneisiin hyvinvointitiloihin ja juuri julkaistuun hyvinvointitilojen varausjärjestelmään. Hyvinvointitilat mahdollistavat työntekijöiden itsenäisen harjoittelun ja rentoutumisen lisäksi myös viikottaiset yritysvuorot sekä -tapahtumat.

DSC03452

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä vuokralaisilta saamaamme palautteeseen. Tilat ovat viimeisiä silauksia vaille valmiit ja vuokralaiset ovatkin päässeet koekäyttämään tiloja jo kahden viikon ajan. Tällaisten tilojen toteuttaminen luo lisäarvoa niin kiinteistön käyttäjille kuin alueelle yleisestikin, kokonaisuutena nämä tilat ovat todella ainutlaatuiset."

Roihuun haluttiin luoda ainutlaatuinen ja upea hyvinvointikokonaisuus, joka erottaa kiinteistön kilpailijoistaan ja tuo lisäarvoa vuokralaisille. Ruoholahti kehittyy huimaa vauhtia ja palvelut lisääntyvät jatkuvasti. Roihu erottuu rohkeasti muista alueen toimitiloista ja hyvinvointitilojen sisustuksessa haluttiin korostaa etenkin pohjoismaalaista luontoa.

Yhteiset hyvinvointilat ja näissä vietetty aika luovat yhteishenkeä, toimien samalla myös mm. rekrytointivalttina. Genestan tavoitteena on, että uudet hyvinvointitilat tulevat vaikuttamaan positiivisesti niin Roihun vuokralaisten nykyisten työntekijöiden työhyvinvointiin, kuin myös vuokralaisten tuleviin rekrytointimahdollisuuksiin.

Hyvinvointitilojen varaaminen tapahtuu yksinkertaisen varausjärjestelmän kautta, joka mahdollistaa tilojen kätevän käytön haluttuna ajankohtana. Varausjärjestelmän luomisessa pääpaino on ollut mahdollisimman yksinkertaisessa käyttökokemuksessa ja vuokralaisia palvelevan kokonaisuuden luomisessa

"Roihu on näyttävä ja mieleenpainuva koti yrityksille, jotka etsivät laadukasta ja tarpeiden sekä toiveiden mukaan räätälöityä tilaa."

Ruoholahden parhaalla paikalla sijaitsevaan Roihuun on helppo saapua kaikista suunnista ja välineestä riippumatta - metroasemalle on vain muutaman minuutin kävelyn ja autoille sekä polkupyörille löytyy asianmukaiset tilat. Alun perin vuonna 1986 valmistunut rakennus on tunnistettava maamerkki merellisen ja kansainvälisen Ruoholahden näkyvimmällä paikalla Länsiväylän risteyksessä. Katso lisää: https://genesta.eu/fi/omaisuus/roihu

DSC03483
DSC03482
DSC03454