03 Genesta Zinko Exterior Crop

En del går till kontoret
– andra kommer hem

I Zinko omdefinierar vi ordet kontorslokaler – här vill vi att ni ska hitta hem! Ett hem att trivas, jobba och utvecklas i. Flexibel och full av möjligheter är Zinko ett perfekt val för företag och organisationer som önskar att forma sina lokaler, istället för att flytta in i något som redan är klart. Företagets drömmar, ambitioner och behov står i fokus när lokalerna renoveras och görs klara för er.
BOKA VISNING
LADDA NER BROSCHYR

Zinko, ljuva Zinko

Zinko består av fem (cinco = fem på spanska) huskroppar som tillsammans bildar ett helt kvarter på Hornsgatan, precis mitt emellan genuina Zinkensdamm trendiga Hornstull. Fastigheten genomgår just nu en helhetlig renovering för att moderniseras och uppgraderas med energieffektiva lösningar, ny smart teknik och hållbara material. Man kan säga att hela huset transformeras från en brun byggnad till en gröna och hållbar fastighet - Zinko.
Det nya respekterar och understryker byggnadernas modernistiska uttryck och kulturhistoriska värden. En dynamisk miljö växer fram, en viktig knutpunkt på Söder för samarbete, nätverkande och individuell produktivitet. Det blir något speciellt, där designinspirationen hämtas från tiden då fastigheten byggdes – i brytpunkten mellan 50-tal och 60-tal.

Zinko blir retro på modernt vis.
11 Genesta Zinko Updates Plan6 Office Detail Crop

Smart och effektivt

Lokalerna blir ljusa och luftiga, med väl valda material och färger. Flexibiliteten är stor och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ert företag.
08 Genesta Zinko Plan6 Reception v2

Hållbart och framtidssäkrat

Här blir det enkelt att nå sina hållbarhetsmål. Zinkos ambitioner är skyhöga och när fastigheten ska miljöcertifieras enligt BREEAM in-use är det med sikte på nivån Outstanding – som är den högsta tänkbara.
05 genesta zinko 5 Floor View Crop

Retro på modern vis

Den estetiska designen är inspirerad av det sena 50-talet och tidiga 60-talet då kjolarna blev korta och håret långt. Vi blandar retroelement med modern elegans.
SE LOKALERNA

Tillgänglighet möter bekvämlighet

Att välja Zinko innebär att välja en plats där tillgänglighet möter bekvämlighet. Tunnelbanans röda linje och innerstadsbussarnas blå linje går ofta och gör det enkelt för alla att komma till Zinko. Med tunnelbanan tar det ca 8 minuter till Stockholms Central. För den som vill transportträna till jobbet finns det omklädningsrum och duschar. I garaget finns eget låsbart cykelrum med cykeldusch och miniverkstad.

10 MIN TILL BADPLATS
8 MIN TILL CENTRALEN
3 MIN TILL TUNNELBANAN
5 MIN TILL HORNSTULL

Dina nya grannar

Mysiga och livliga Södermalm är känt för sin energifyllda atmosfär. Tidigare fabriker och arbetarbostäder i Hornstull har ersatts av populära restauranger, barer, kaféer och butiker. En av Stockholms stora gröna lungor ligger få minuter från fastigheten. Tantolunden blir en given plats för anställda att träna, bada, promenera och äta lunch. Denna del av Södermalm bubblar av naturlig energi och kreativitet – vi tror att det smittar av sig på områdets företag.

Galleri

1 of 13
 • 07 Genesta Zinko Plan6 Kitchenette 2
 • 11 Genesta Zinko Updates Plan6 Office Detail
 • 08 Genesta Zinko Plan6 Reception
 • 06 genesta zinko 6 Floor View
 • 05 genesta zinko 5 Floor View
 • 04 Genesta Zinko Entrance
 • 09 Genesta Zinko Terrace op1
 • 03 Genesta Zinko Exterior Crop
 • 13 Genesta Zinko Updates Terrace Detail Pergola Lights
 • 10 Genesta Zinko Updates Exterior Detail
 • 14 Genesta Zinko
 • 03 Genesta Zinko Exterior
 • Street view Crop
Haallbarhetsmaal

Ditt nya kontorskvarter på Södermalm.

Boka visning

Nina de Besche

Avanti Partners

+46 73 349 87 46

nina.debesche@avantipartners.se

David Werner

New Property

073-384 98 40

david@newproperty.se

Kart zinko
ZINKO S埅ermalm Off White
ADRESS
Hornsgatan 122-130
117 28 Stockholm
Sverige
JURIDISK- OCH ANSVARSFRÅNSKRIVNING